• تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 10:40

برگزاری کارگاه آموزشی از ایده یابی تا ایده پردازی و روش های ثبت اختراع

به همت واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه و مرکز یادگیری، کارگاه آموزشی از ایده‌یابی تا ایده‌پردازی و روش‌های ثبت اختراع دوشنبه 7 آبان ماه از ساعت 9 تا 13برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ مدرس این کارگاه حسین کلانتری دانشجوی دکتری تخصصی علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی تهران مخترع و دارای چندین جایزه بین‌المللی نظیر مدال طلا و برنز مسابقات ژنو سوئیس، مدال طلا و نقره مسابقات سئول کره جنوبی و جایزه اختراع برتر مسابقات کره جنوبی است.
این کارگاه روی روش‌های ایده‌یابی تمرکز کرده و پس از آن چگونگی استخراج ایده‌های ناب آموزش داده می‌شود و سپس چگونگی ثبت ایده را چگونه در ایران و نهادهای بین المللی آموزش داده می شود. در کنار این موضوعات روی تیم سازی و کار گروهی کلاسیک هم تمرکز خواهد داشت.
سرفصل مباحث به شرح زیر است:
ایده‌یابی کلاسیک و اصولی، استخراج ایده‌های ناب جهت ثبت اختراع، اصول تیم سازی و کار گروهی، ثبت اختراع در ایران، ثبت اختراع بین المللی از جمله سرفصل های این کارگاه است.
تمامی دانشجویان حوزه‌های مختلف علمی از جمله علوم پزشکی، اساتید و کارکنان از این کارگاه استفاده نمایند.
 ثبت‌نام کارگاه از طریق این لینک  امکانپذیر است و چونگی شرایط ثبت نام در ابتدای فرم ثبت‌نام درج شده است.
  • گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی,ویژه دانشگاه
تهیه کننده: